Văzut, plăcut, luat – Pașii într-o relație

Totul despre relații
Văzut, plăcut, luat
Pașii într-o relație
Vezi mai mult

Ai vazut-o? Da. Ti-a placut de el? Da. Sunteti intr-o relatie de cuplu? Da.

Pornind de la cei 3 de DA, analizam pasii intr-o relatie. Cu simtire si rationament.

La inceputul unei relatii de cuplu, lucrurile se aseaza firesc, sau mai usor decat pe parcurs cand intampinam dificultati numite provocari sau cand mai trece din indragosteala.

Pentru ca noi credem in dragoste, venim catre voi cu hinturi sau sfaturi care sunt valabile in toate etapele unei relatii sanatoase.

Este adevarat ca bazele unei relatii conteaza foarte mult, acolo unde ai format un fundament solid (ca la o casa) pasii unei relatii ii parcurgi mai usor. Ii traiesti mai usor (a nu se intelege ca-i bifezi).

Bun. Acestea fiind spuse, este mai usor inceputul unei relatii sau nu? Bineinteles ca este usor (ar spune unii) daca te lasi purtat de simtire si de felul tau unic de a fi. Complicat devine atunci cand incercam sa fim ceea ce nu suntem sau il vedem pe celalalt ceea ce nu este. Proiectam asteptari, ne formam iluzii.

Ca sa ajungem sa cultivam valori intr-o relatie, este musai sa ne deschidem bine ochii si sa fim noi insine. DA! Sa stim cine suntem si ce vrem de la o relatie.

Asa ca, dragul meu cititor sau draga mea cititoare, tu ce vrei de la o relatie? 

Ce trebuie să știu ca să te cuceresc, ce-i place femeii?

În primul rând, să ținem cont că femeia este diferită de bărbat. Energetică ei este diferită. Pentru mine, bărbatul,  este important să știu despre femeie și modalitatea ei de funcționare în lume.

Gânduri despre noi…

 Am nevoie să cunosc despre tine femeie. Știind că ești diferită de mine.

Eu creez imperii. Înalte și impunătoare. Eu sunt ocupat, alerg, conduc, citesc, mă preocupă viața cotidiană, rezolv, sunt agitat.

Tu ești tot ce nu sunt EU. Tu ești la fel că vântul. Vii și pleci. Tu ești vaporoasă, tu ești mătase fină. Mâinile tale se plimbă pe corpul tău atrăgător pentru mine. Tu îmi tai răsuflarea. Tu acum ești, acum nu ești.

Cum să fac eu ca să rămâi? Să-ți continui dansul, dar să te cuprind fără să-ți tai elanul? Doar să-ți ofer spațiul și siguranța în care să te miști femeia mea, prin fața mea!

Acționez sau mă las cucerită?

Eu, femeia am nevoie să cunosc despre bărbat și să înțeleg cum este acesta. Pentru mine, este necesar să țin cont de ceea ce îmi doresc cu privire la bărbatul meu și să nu mă abat. Să mă comport că o femeie. Să mă las cucerită.

Cunoaște-te, femeie!

 Femeia este creația cea mai blândă a lui Dumnezeu.

Femeia este iubire, gingășie. Este unică prin simțire. Divin și divină!

Omule, te rog ceva…

Adu-i aminte de toate acestea. Femeia dacă nu uită despre ea, creează, atrage, inspiră. Nici nu-ți vei da seama când te vei întoarce după ea, când te vei gândi la ea și ai vrea să fii cu ea. Și tu vei face totul pentru ea. Tot ce știi că poți și tot ce știi că nu poți.

Iar tu, femeie…

Întoarce-te la natura ta. Fii tu! Cea care strălucește, cea care hrănește, cea care iubește.

A ta, mereu.

Semnat. Femeia.

Avem o relație. Ce facem mai departe?

În primul rând luăm relația pas cu pas. Graba strică treaba! Cum ne comportăm după ce începem relația? De câte ori ne vedem? Cine sună? Ce vorbim? Ce nu ne spunem? Unde ne petrecem timpul? La mine sau la el? Avem pasiuni în comun? Să ne descoperim treptat.

Despre noi doi…

O relație este precum o floare în ghiveci. În care rând pe rând, cei doi parteneri udă această floare. Ea este la mijloc poziționată. Ei sunt de-o parte și de cealaltă parte.

Mâna lui este peste mâna ei. Ochii se privesc. Ea, femeia își apleacă capul. Rușinată. El, bărbatul o așteaptă până ce își va ridica din nou privirea și se va uita la el…cel ales. Între timp, floarea creștea.

El, ea și floarea (relația) formează de acum o inima. O inima mare. În care floarea (relația), în timp și având suficient spațiu, creștea. Și se înalta. În văzduh. În nori. Sub soare.

Rădăcinile ei sunt ferme. La baza lor sunt el și ea, cei doi iubiți.

Și floarea creștea, pentru că avea libertate să crească. Creștea în firesc…

Esti deja membru?

Ca membru vei avea acces la versiunea completa a materialelor, accesibila doar membrilor.

Devino membru !

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !