In asteptarea lui Mos Craciun

“Mos Craciun cu plete dalbe…a sosit de prin nameti. Si aduce daruri multe la fetite si baieti”. Si eu vreau daruri Mos Craciun: Vreau in primul rand o seara, doua in care sa dorm. As cere prea mult daca vreau chiar o noapte pe saptamana? Sau doua la 2 saptamani? Am putea negocia? Pana te gandesti tu daca poti sa-mi indeplinesti dorinta, las si eu aici doua, trei randuri…

A fost si este cel mai frumos an pe care l-am trait in viata mea de pana acum. Multumesc pentru ceea ce traiesc, pentru barbatul pe care il iubesc din toata inima, pentru faptul ca experimentez o altfel de viata (o viata pe care mi-am dorit-o si nu am incetat niciodata sa sper ca va fi intr-o zi) pentru tot ceea ce invat zi de zi din aceasta viata si pentru cele 2 minuni din viata mea…Delia (frumoasa) si IRINA (Irina – bucuria) . Am nascut o a doua minune in data de 27 noiembrie, la 11.33. Atunci Universul ne-a daruit-o pe Irina Teodora. Iar de atunci viata noastra s-a transformat intr-o familie. O familie pe care iubesc din toata inima. (Repetitie intentionata).

Mos Craciun sunt foarte fericita pentru ce traiesc si multumesc.

Craciunul acesta va fi special, pentru ca suntem noi la inceput de drum. Este magic si minunat! Chiar ca…iubituleJ

Acum, ca dorinta personala …as vrea sa fim sanatosi cu toti si sa ne iubim cel putin la fel de mult cum o facem si acum. Si da, as vrea o noapte in care sa dorm mai multJ)

Te iubesc, Mosule! Si abia astept sa vii! Si cred in tine si acum la 34 de ani.

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !