Eu vreau sa-ti spun ca te ador...

Am descoperit piesa aceasta a lui Stefan Iordache si a Sandei Ladosi in urma cu ceva timp, dupa care m-am indragostit de El.

“Te-am intalnit la zi de sarbatoare” spunea Stefan Iordache, da, si eu l-am intalnit pe El tot la zi de sarbatoare. Utima zi de toamna. Sfantul Andrei.

Si inainte de momentul acesta perfect, am ascultat cu mare interes video-ul lui: “Esti pregatita pentru barbatul ideal?” Da! I-am raspuns eu fara sa stie. Dar se pare ca undeva in Univers a ajuns informatia aceasta si mai departe a fost redistribuita chiar catre el. Si asa s-a intamplat sa ne intalnim si sa ne indragostim. Deloc planificat. De unde rezulta ca, pentru mine, intamplarea este cea mai frumoasa forma a iubirii. Si fireasca.

“Eu vreau sa-ti spun ca te ador” un tango care ne invita la a ne descoperi tandretea dragostei, a muzicii, a dansului. Intalnirea cu El m-a transpus aici, in aceasta piesa. Am simtit ce n-am trait vreodata. Eleganta, seductia si rafinamentul vremurilor de odinioara. Exact ca in boema bucuresteana. Unde buricul “Micului Paris” a fost dintotdeauna favoritul elitelor, iar bulevardele lui au fost ani de-a randul leganul civilizatiei si intelectualitatii romanesti. Am putut sa spun ca mi-a fost dor sa simt acestea. Am admirat tot timpul acele vremuri. Ca in videoclipul piesei despre care tot va vorbesc, m-am simtit acea femeie cucerita cu tandrete de o eleganta inestimabila a unui barbat.

Pana acum, au fost primii pasi catre a-l adora. Au urmat si altii.  Cu mister si atractie.

“Eu vreau sa-ti spun ca te ador
Ca pot de dragul tau sa mor
Cu nimeni nu te impart
Si nu ma despart de acest vis frumos, de dor…”

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !