Despre frumusete - vazuta in orice.

Sunt Oana-Maria și mă bucur să va cunosc. Sunt iubita și iubită 😜, mama a două fete, Delia-Maria de 12 ani și Irina-Teodora se pregătește să vină pe lume. Am o nouă familie și pe aceasta o am de curând. Aș putea să va spun multe despre mine, însă consider că ceea ce trăiesc acum este cel mai important. Și la acest moment dar și la ceea ce va urma, am să mă refer în următoarele editoriale.

Sunt în această nouă etapă a vieții mele în care nu am mai fost niciodată. Este un vis împlinit și devenit realitatea mea de acum. Iar la acest vis am sperat mulți ani. Îmi iubesc foarte mult familia și îl iubesc foarte mult pe EL. Pentru mine este bărbatul ideal și dragostea vieții mele.

Am inima atât de plină încât aș vrea să țin doar pentru mine, spun asta pentru că observ că sunt destul de rezervată în cuvinte. Însă mi-am propus să împărtășesc cu voi din trăirile mele și chiar dacă nu sunt obișnuită să fac acest lucru, știu că este un pas important în deschiderea mea totală.

Așa că va anunț că, în fiecare săptămâna, am să public în acest editorial, diferite articole din experiențele trăite de mine raportate la ceea ce trăiesc acum.

Și va mulțumesc cu această ocazie pentru că îmi sunteți alături!

Vă imbrătisez cu mare, mare drag!  

Oana Maria Constantin

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !