Distanta ...ne apropie

Te-ai gandit vreodata ca distanta poate sa apropie 2 oameni care se iubesc? Si nu pentru ca este “dorul” la mijloc. Pentru ca avem nevoie sa stam cu noi insine si atunci in linistea sinelui constientizam importanta persoanei iubite. Cand te apropii de tine, te apropii si de celalalt. Energetic esti mai unit decat daca ai sta “nas in nas” toata ziua si toata noaptea. Dar “conditia” este sa fii in spatiul de iubire fata de tine.

Cum vine asta cu iubirea de sine? Pai sa fii in totala acceptare a ceea ce traiesti. Si cu “bune” si cu “rele”. Sa fii si la bine si la rau cu tine. Nu doar la bine si la bine (cum spune iubitul meu, bineinteles el referindu-se la relatia de cuplu, eu acum ma refer la relatia cu tine insuti/insati).

Iata ce frumos…atunci cand iti dai voie sa fii, sentimentele curg, iar tu ai ocazia sa alegi cum sa fii, ce sa traiesti sau sa experimentezi. Nu mai esti nevoit. Doar traiesti in pace. Si retine! Pacea poate sa fie si cu furtuna. Dar cand furtuna dispare, ramane pacea. Ea nu pleaca de la noi. Niciodata. Este fundamentul nostru. Cand te asezi in tine (si ce bine este!) se asaza toate in jurul tau. Si daca ai nevoie sa te asezi la distanta de partener, fa-o! Doar asa experimentezi cu adevarat sentimentele pure.

Si daca nu ma crezi ce am scris aici, te invit sa asculti piesa lui Stefan Iordache si a Monicai Anghel – “Mai mult decat oricand” (…M-am indepartat de tine si am plecat un timp, ca sa-ti fiu aproape mai mult decat oricand, m-am limpezit in suflet, in minte si-n ganduri ..mai mult decat oricand…).

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !