Despre prima întâlnire...

Am luat o foaie și un creion și am început să scriu:

“Nu știam despre ce o să va povestesc în această săptămâna. Subiectul a venit intuitiv.

Gândurile mele s-au îndreptat către prima întâlnire. Da! Acesta era subiectul: “Despre prima întâlnire”.

O întâlnire ce avea loc să aibă între un bărbat elegant și eu care tocmai mă întorsesem dintr-o tabăra de Șamanism și Human Design.

Nu va spun cât de obosită eram, însă trecând peste asta, m-am aranjat un pic (chiar un pic – dacă eram într-o altă stare cu siguranță acordăm mai mult timp acestui aspect) și m-am întâlnit cu El, cu Romeo Popescu, omul, nu numerologul J A fost o glumă între noi doi cu privire la acest aspect.

 

Cum a decurs prima întâlnire? 0 gânduri. Doar trăire. Pură.

Știți oracolele din clasele primare sau gimnaziale, în care întrebai despre mâncarea preferată, genul de muzică preferat, studii, etc, etc…așa au fost și întrebările mele. Pline de curiozitate și foarte simple.

A fost unul dintre cele mai interesante dialoguri dintre un El și o Ea (știut, trăit și văzut de mine).Eu eram obișnuită cu monologul meu. Dialogul era clar altceva. Aflăm unul despre celălalt.

“Arta conversației” îmi vine acum în cap, de Ileana Vulpescu.  Autenticitate în  conversație. Scenariile de genul: “oare ce să vorbesc, să răspund, să dau bine, etc, etc, griji pe care mi le făceam de pomană, cândva în trecut” NU AU EXISTAT.  

A fost o întâlnire atât de firească între un bărbat și o femeie, cu “A fost o dată că niciodată…. că dacă n-ar fi nu v-aș mai povești.”

Concluzie: A fi femeie este intuitiv în preajma unui bărbat. A te comporta ca o femeie este la fel de intuitiv.

Am văzut prin Romeo ce înseamnă să fii bărbat și să te comporți astfel și mi-am dat seama cât de mult contează pentru mine ca femeie să fiu validată de un astfel de bărbat (de la gestică, atenția acordată, limbaj).

Cu fiecare moment pe care îl petreceam împreună ne validam: eu femeia, el bărbatul.

Îmi amintesc cu atât de multă iubire de acea seară. O seară cu adevărat magică, partea și mai bună (fără să mai fiu nostalgică) este că vor urma și mai multe. Și mulțumesc zi de zi pentru asta.“

La voi cum a fost prima întâlnire?

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !