Despre mine bărbatul, despre ea femeia

Totul despre relații
Despre mine bărbatul, despre ea, femeia
Comportamentele umane văzute separat dar și împreună
Vezi mai multe

In aceasta categorie observam rand pe rand care sunt atributele unei femei intr-o relatie dar si cum ar trebui sa se comporte un barbat in relatia de cuplu. Cum functioneaza ei? Separat dar si impreuna. Cine este ea femeia? Vorbim despre identitatea ei si rolul pe care il are intr-o relatie. Ce trebuie sa faca o femeie intr-o relatie?

Cine este el barbatul? Ce il defineste? Care sunt nevoile acestuia dar placerile? Cum se comporta acesta intr-o relatie de cuplu? Cum cucereste un barbat o femeie?

Femeia si barbatul sunt diferiti? Da! Si atunci, exista reguli pe care trebuie sa le cunoastem pentru a avea o relatie fericita?

Ce ar raspunde o femeie la aceasta intrebare, dar un barbat?

Ce trebuie sa ofere un barbat unei femei? Dar o femeie? Ce vrea un barbat de la o relatie? Ce nu trebuie sa faci intr-o relatie de cuplu?

La toate aceste intrebari, raspundem pas cu pas, pentru a veni in intampinarea voastra cu raspunsuri privind functionalitatea unui cuplu, tipuri de relatii dar si ce este dragostea sau ce este iubirea adevarata si cum este privita de ambii parteneri implicati intr-o relatie.

Tu ce crezi ca trebuie sa oferi intr-o relatie?

Eu, bărbatul cu nevoi și plăceri.

Vorbim despre identitatea masculină

Cine sunt eu bărbatul?
Care sunt nevoile mele?
Dar plăcerile?
Bărbatul face!

Gândurile unui bărbat…

Eu sunt bărbatul. Cu fermitate, cu verticalitate. Cu asumare și responsabilitate. Cu mister și credință. Credință că pot.

Am onoare și cuvânt. Sunt un lider, un căpitan de ceață, sunt aidoma vânătorului când este în atac. Am învins! În viață nu am decât să răzbat. Știu ce vreau. Mă lupt, înving.

Pe tot acest parcurs, îmi doresc să fie ea la capătul drumului. Să mă vadă. Să-mi aducă lauri. Ea, femeia este motivația mea. Este singură nevoie și plăcere care se contopesc într-un singur trup. Trupul ei. Al femeii mele.

Ea, femeia cu aceleași nevoi și plăceri, sau diferite?

Vorbim despre identitatea feminină.

Cine este ea, femeia?
Care sunt nevoile și plăcerile unei femei?
Femeia simte!

Din simțirile unei femei…

Femeia simte. Adulmecă și respiră. Uneori mai repede, alteori mai încet. Oftează. Se oprește și stă. Privește în jur și admira. Este impresionată și zâmbește. Se așează. Este serioasă și se întristează. Plânge. În hohote. Și se descarcă. Se încruntă, e furioasă, însă își aduce aminte de ceva și rade.

Femeia este Universul. Este însăși creația. Îi poate cuprinde pe toți și pe toate. Un labirint emoțional care duce către o potecă, o simplă potecă pe care merge. Când e sigură și nu singură. În rest, ea caută. Ce caută? Să fie fericită. Să simtă toate aceste stări, fără ele n-ar fi ea. Femeia!

Barbatule caut-o și găsește-o. Ea poate să fie a ta, dar nu uită cum este ea. Diferită de ține.

Ne atragem reciproc. Cum începem o relație?

Vorbim despre bărbatul care acționează că un bărbat și despre femeia care se lasă condusă de către acesta.

Cum mă comport eu că bărbat, cum se comportă ea că femeie?

Despre gestică, tonalitate, vocabular și bunele maniere. 
Să nu ne prefacem că suntem într-un fel și de fapt să fim altfel.

La o prima întâlnire…

Femeia și bărbatul. O poezie. Un dans. Un amurg. Un tablou nedefinit sau un film care continuă.

“Dintr-un bolovan coboară, pasul tău de domnișoară.” Cum zicea Nichita…”Mai rămâi cu mersul tău, parcă pe timpanul meu.”

Delicată, Ea se îndreaptă către El care o așteaptă. Elegant, zvelt și frumos i se adresează ei, educat și bine intenționat. Ea se lasă cucerită și îi oferă brațul drept al ei.

El – Zeul, Ea – Zeiță se însoțesc pe același drum, la o prima întâlnire ce se desfășoară acum…

Esti deja membru?

Ca membru vei avea acces la versiunea completa a materialelor, accesibila doar membrilor.

Devino membru!

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !