Confortul intim al relației noastre – sexualitatea, de la nevoie la Artă

Totul despre relații
Confortul intim al relației noastre
Sexualitatea, de la nevoie la Artă
Vezi mai mult

Exact asa cum sugereaza titlul acestei categorii, ne referim la acele tipuri de relatii intime in care partenerii se deschid pe parcursul experimentarii in 2.

Nu ai nevoie sa studiezi psihologia relatiilor de cuplu, insa ar fi de dorit sa-ti raspunzi la cateva intrebari: Cine sunt eu in relatia asta? Care este rolul meu? Cum functionez eu ca barbat, sau eu ca femeie? Ce-mi doresc de la relatia mea de cuplu? Sunt eu sincer cu privire la sexualitatea pe care o manifest in cuplu? Stiu ce-mi place? Stiu ce-mi doresc? Cum ii comunic partenerului meu ce vreau? Si ce trebuie sa ofer intr-o relatie?

Despre dragoste putem sa vorbim in multe feluri. Fie ca o vedem in femeia iubita, fie ca o simtim in adancul sufletului.

Insa noi spunem asa..Ai nevoie sau este obligatoriu sa fii sincer cu tine insuti/insati si doar asa poti sa experimentezi dragostea holistica care se refera la trup, minte, suflet si spirit. Astfel, sexualitatea se transforma din nevoie intr-un act erotic asemenea unei opere de arta. Cu multa profunzime.

Pentru tine, ce este dragostea?

În prima noapte de dragoste...ne apropiem

Prima noapte de dragoste este fără judecată, fără etichete. Și dacă judecăm nu rămânem cu asta. În prima noapte de amor suntem noi așa cum suntem, așa cum putem să ne deschidem unul altuia. Ce contează de fapt atunci? Actul în sine? Sau apropierea văzută că o apartinere? Eu, femeia îți aparțin ție, bărbatul. Tu, barbatule îți asumi dragostea ta pentru mine. Iar când spun dragoste mă refer la gingășie, la răbdare.

Poezia relației…sexul

 Apropierea erotică, un dans al celor doi. Ne îndreptăm unul către celălalt, ne unim. Ne repunem la locurile noastre, ca Yin și Yang, cele două simboluri văzute împreună. Și apoi dansăm. Dansul plăcerii.

Suntem noi doi goi. Vulnerabili, dornici de apropiere. Să ne simțim. Din ce în ce mai mult.

Timpul se oprește în loc, gândurile noastre zboară. Avem un singur scop. Predarea.

  • “Iubitule, mă las în mâinile tale, de acum sunt a ta.”
  • “Iubito, te primesc și promit să am grijă de ține. “

A mea mereu, al tău dintotdeauna. Așa se simte. Clipele acelea așa se simt. Sunt unice. Realitatea este că în acel moment te-ai întâlnit pentru prima oară cu acea femeie, în acel context. Nu contează ce a fost în viață ta înainte sau ce va fi după. Contează doar acum. Acum este momentul care se extinde în tot Universul, ne cuprinde pe noi doi și se încapsulează într-o esență. Esența fericirii. Fericirea noastră.

Nota autorului: divin, înălțător, cosmic. Descrierea primei nopți de dragoste.

Teama că nu suntem perfecți. Ce contează de fapt într-un act sexual..fiind la începutul relației?

Suntem noi cu tot cu temeri. Mulți dintre noi jucăm perfecțiunea în relația intimă. Ne dăm mari și vrem să impresionăm. Oare toate acestea contează cu adevărat? Ce se află în spatele actului sexual? Energetică acestuia, emotionalitatea. Suntem noi cu tot cu valori sau nonvalori. Toate acestea se atrag și se unesc prin actul sexual.

Jurnalul sexual…Teamă că nu suntem perfecți.

 Că Afrodita și Hefaistos. Sau că în grădina Edenului.

Perfecțiunea Zeilor pentru noi oamenii poate fi trăită doar la nivel personal. Că experiență personală. Și nu se aseamănă cu niciuna altă de până acum sau a altui om.

Și atunci, de ce apare teamă că nu suntem perfecți? Teamă care este între noi doi…Ne distanțăm. Și simțim o presiune tot mai grea. Dar contrar distanțării, ne atragem. Și poate și mai mult decât până acum. Focul pasiunii se instalează. Presiunea întreține focul.

Toate cuvintele spuse și nespuse se văd acum în ochii celor doi, cu acceptare. Cu tot cu teamă.

Suntem dezgoliți cu adevărat, acum facem dragoste cu totul.

Cum ne apropiem, sexual vorbind?

Cu tandrețe. Cu farmec. Cu seducție. Cu joacă. Cu răbdare. Ne apropiem dându-i voie celuilalt să fie. Nu dăm buzna în spațiul intim al omului. Despre cum ne primim unul pe celălalt. Despre toate lucrurile care contează și despre care nu vorbim dar se simt în privire, mișcare, ton, exprimare.

Din nota autorului…Cum ne apropiem?

Femeia cu grație. Bărbatul cu farmec.

Dansez prin fața ta. Te atrag. Te lași cucerit de mine, dragul meu.

Îmi place să mă seduci prin puterea ta, forța ta.

E un dans ce se petrece între noi. Dansul dragostei, al pasiunii și al jocului.

Ne apropiem cu tandrețe, cu farmec, cu seducție, cu joacă, cu răbdare.

Unul către celălalt, iubitule!

Esti deja membru?

Ca membru vei avea acces la versiunea completa a materialelor, accesibila doar membrilor.

Devino membru !

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !