Cand vine seara...

Inspiratia m-a condus de aceasta data, catre acest titlu : “Cand vine seara”.

Da, m-am gandit si eu daca are vreo legatura cu piesa cantata de Sanda Ladosi (pe care o ascult de altfel, insa, acum in viata mea, singuratatea de care ea vorbeste nu-si are sensul).

Si atunci, cand vine seara…imi place sa fiu luata in brate. Imbratisarea imi vorbeste despre conexiunea celor 2 inimi care se unesc prin acest act. Cateodata am sentimentul de cuibarit, alteori simt profunzimea momentului in care cele 2 corpuri devin unul (imbratisati) sau siguranta ca asa trebuie sa fie. Ca este un firesc.

In timp ce scriu, gandul meu se duce catre o perioada mai putin fericita a vietii mele. De ce credeti? Pentru ca imi doream din tot sufletul meu ca persoanele pe care le intalneam sa ma imbratiseze, ba chiar eu le ceream permisiunea sa le imbratisez (ma refer la cele din cercul meu de cunoscuti apropiati). Simteam cu ardoare o nevoie a inimii mele de a se uni cu o alta. Aveam o durere fizica care-mi trecea doar asa…prin imbratisare. De acolo imi luam energie si mai puteam un pic. Atat de magica este imbratisarea.

Am invatat ulterior sa ma iau in brate si singura. Este bine si asa. Insa, imi place mai mult cand ma conectez cu o alta inima. Si mai ales cu a lui. Atunci ne deschidem unul altuia. Eu cred ca imbratisarea are si rolul acesta, de deschidere. Si sunt oameni care nu indraznesc sa se imbratiseze din teama. Da, din teama ca sunt descoperiti. Adica, vulnerabili. Ca celalalt poate simti emotiile pe care le simti inlauntrul tau. Poti inchide ochii atunci cand imbratisezi. Poate iti e mai usor asa. Sau poti sa incepi cu persoanele langa care te simti in siguranta. Nu sunt de parere ca ar trebui sa intri (cu orice pret) in spatiul intim al omului. Pretul fiind imbratisarea. Intr-adevar, aceasta poate topi orice bariera – ghetar, dar e important sa fie facuta intr-un firesc. Si al meu si al tau. In plus daca esti atent simti (energetic) daca vrei sa iei in brate o persoana sau daca acea persoana vrea sa te ia in brate. Si atunci chiar daca ai ganduri de teama, le poti depasi. Dar numai asa.

 

Spune-mi tu ce simti atunci cand imbratisezi sau esti imbratisat? 

Va place materialul nostru? Dati-ne un share !